Net zoals andere websites maken ook wij gebruik van cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek van onze website voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. Bovendien kunnen wij en derde partijen hiermee eventueel advertenties aanpassen aan jouw interesses en kun je informatie delen via social media. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord. Bekijk onze privacy policy

 

Geen vaarbewijs nodig!
Mooi weer garantie. Bij slecht weer, een andere keer!

Klik hier voor de beschikbaarheid


Sloep huren bij Sloepverhuur Groningen in Onderdendam

In een van onze open sloepen comfortabel genieten van al het moois wat de Groningse natuur u te bieden heeft? Sloepverhuur Groningen maakt het mogelijk! Onze sloepen geven u de ultieme vrijheid om diverse routes te varen over de Groningse wateren. Vanuit Onderdendam vaart u na een korte instructie ontspannen over de diverse wateren van het Groninger landschap. Ideaal voor een familiedag of als uitje met vrienden of collega's.

Informatie

Vaarroutes

https://www.sloepverhuuringroningen.nl/de-sloepen

De sloepen

Waarom Sloepverhuur Groningen?

Mooi weer garantie: bij slecht weer, een andere keer!

Geen vaarbewijs nodig!

Wij gaan voor 100% klanttevredenheid en staan altijd voor u klaar!

Veilig en snel online betalen via iDeal!

Contact

Over de sloepen

De 9 persoons OudHuijzer 620

In deze luxe 9 persoons sloep is het comfortabelgenieten van de Groningse natuur. De sloep heeft ruimte genoeg ruimte voor een groot gezin en ook veel opbergruimte. In deze sloep kunt u genieten van al het moois wat de Groningse natuur te bieden heeft. Lees hier meer over de sloep!

Lees verder

De 4 persoons BUDDY 420 sloep

In deze luxe 4 persoons sloep is het comfortabel genieten van de Groningse natuur. De sloep heeft een luxe gashendel, stuurconsole en opbergruimte. Lees hier meer over de sloep!

Lees verder

De 6 persoons BUDDY 485 sloep

In deze luxe 6 persoons sloep is het comfortabel genieten van de Groningse natuur. Gegarandeerd genieten van een heerlijke dag op het water. Lees hier meer over de sloep!

Lees verder

Ontdek Groningen vanaf het water!

Vaar over de onontdekte Groningse vaarwateren 

Vaar met een van onze sloepen over onontdekte Groningse vaarwateren in het noorden van de provincie Groningen. Met een van onze sloepen de Groningse natuur verkennen?

Klik hier voor de beschikbaarheid