Net zoals andere websites maken ook wij gebruik van cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek van onze website voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. Bovendien kunnen wij en derde partijen hiermee eventueel advertenties aanpassen aan jouw interesses en kun je informatie delen via social media. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord. Bekijk onze privacy policy

 

Luxe sloep huren bij Sloepverhuur Groningen in Onderdendam

Bekijk ons aanbod.

De 9 persoons OudHuijzer 620

2 jaar geleden | Update: 1 jaar geleden

In deze luxe 9 persoons sloep is het comfortabelgenieten van de Groningse natuur. De sloep heeft ruimte genoeg ruimte voor een groot gezin en ook veel opbergruimte. In deze sloep kunt u genieten van al het moois wat de Groningse natuur te bieden heeft. Lees hier meer over de sloep!

Lees verder

De 4 persoons BUDDY 420 sloep

2 jaar geleden | Update: 1 jaar geleden

In deze luxe 4 persoons sloep is het comfortabel genieten van de Groningse natuur. De sloep heeft een luxe gashendel, stuurconsole en opbergruimte. Lees hier meer over de sloep!

Lees verder

De 6 persoons BUDDY 485 sloep

2 jaar geleden

In deze luxe 6 persoons sloep is het comfortabel genieten van de Groningse natuur. Gegarandeerd genieten van een heerlijke dag op het water. Lees hier meer over de sloep!

Lees verder